Anaid Art Gallery

Anaid Art Gallery

Adresa: Strada Slobozia, nr. 34, Bucuresti
Tel.: +4 021 337 11 87
Fax: +4 021 336 60 56
Email: contact@anaidart.ro
Website: anaidart.ro

Mijloace de transport:
metroul pana la statia Piata Unirii, schimbat cu tramvaiul 32 sau autobuzul 117 pana la statia Regina Maria.

Orar:
Luni – Vineri 11:00 – 19:00
Sambata 10:00 – 18:00

Art Gallery si-a deschis portile in 2004, fiind o galerie de portofoliu privata destinata artei contemporane. Functionand pe doua nivele şi urmand un parcurs circular, galeria dispune de 120m2 destinati expunerilor temporare de arta contemporana. Galeria a dezvoltat o serie de parteneriate şi colaborari cu muzee, centre culturale şi universitati din Romania şi din afara tarii. Din 2005 Anaid Art Gallery participa pe piata internationala de arta prin intermediul targurilor de arta contemporana.

Anaid Art Gallery a fost inca de la inceputul infiintarii un providor inovator al evenimentelor expozitionale. Este prima galerie de arta care initiaza şi implementeaza conceptul de exhibition design in spatiul artei romaneşti, in anul 2007, prin programul anaid art+architecture project. in 2008 este prima galerie de arta contemporana din Romania care integreaza in cadrul proiectelor sale curatoriale existenta unui spatiu destinat fashion designului, in cadrul departamentului Anaid Art Concept Space.

 Anaid Art Concept Cafe reprezinta un loc de intalnire al artei contemporane cu publicul si al publicului cu arta contemporana.

Anaid Art Concept Cafe ofera vizitatorilor posibilitatea de a purta o discutie la cafea, de a rasfoi un album de arta, de a vizita o expozitie de arta contemporana si de a se intalni cu fashion design-ul contemporan. Totul in cadrul unui spatiu intim si rafinat.

Anaid Art Concept Cafe este un spatiu destinat lansarilor de albume si carti de arta, un loc al informarii culturale si al wireless-ului.

Anaid Art Concept Cafe reprezintă un loc de întâlnire al artei contemporane cu publicul şi al publicului cu arta contemporană.

Anaid Art Concept Cafe oferă vizitatorilor posibilitatea de a purta o discuţie la cafea, de a răsfoi un album de artă, de a vizita o expoziţie de artă contemporană şi de a se întâlni cu fashion design-ul contemporan. Totul în cadrul unui spaţiu intim şi rafinat.

Anaid Art Concept Cafe este un spaţiu destinat lansărilor de albume şi cărţi de artă, un loc al informării culturale şi al wireless-ului.

Leave a Reply

(will not be published)