Galeriile Artmark

Galeriile Artmark

Adresa: Str. C.A. Rosetti, nr. 5, 010281 Bucuresti;
Telefon/Fax: 021 210 30 16 / 021 210 30 15
Email: office@artmark.ro
Website: http://www.artmark.ro; http://www.alegearta.ro

Compania Artmark reuneste sub un acoperis comun Casa de Licitatie cu acelasi nume si doua galerii de arta: ArtSociety, galerie de arta moderna si Point Contemporary, specializata in promovarea artei contemporane.

Institutul de Management al Artei a fost infiintat de catre Artmark si ArtSociety in 2011 cu scopul de a oferi celor interesati de potentialul pietei de arta posibilitatea de a se informa profesional. Venim in intampinarea unui interes relativ proaspat fata de abordarea structurala a pietei de arta, pana de curand un domeniu rezervat in exclusivitate utilizatorului pasionat.

Urmand modelul marilor case internationale de licitatie, ce organizeaza cursuri despre mecanismele pietei de arta, Institutul Artmark de Management al Artei organizeaza sesiuni de cursuri intensive, sesiuni semestriale axate pe managementul artei, cat si sesiuni independente dedicate unor teme de istoria artei romanesti. Participand la aceste cursuri ai sansa sa te familiarizezi rapid cu organizarea pietei de arta si principalele etape de creatie artistica si sa inveti direct de la specialistii din domeniu esentialul de stiut pentru a aborda avizat piata de arta.

Leave a Reply

(will not be published)