golden tulip times
golden tulip times

Hotel Golden Tulip Times

Primul hotel de clasa business din noul centru financiar al Bucurestiului, Golden Tulip Times se adreseaza oamenilor de afaceri interesati in a obtine cat mai mult  de la serviciile de cazare de care au nevoie atunci cand se afla in capitala.

Hotelul Golden Tulip Times are o capacitate de 70 camere (38 single si duble standard, 16 superior si 16 deluxe) Cu dimensiuni cuprinse intre 24 si 54 de metri patrati, toate camerele ofera un spatiu generos si confortabil, amenajat modern in culori calde si echipat cu toate facilitatile necesare oricarui calator modern.

Golden Tulip Times este situat in centrul Bucurestiului, aproape de Piata Unirii, Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Palatul Parlamentului. De asemenea se afla doar la 25 de minute de Aeroportul International Henri Coanda.

In apropierea hotelului se afla banci, sedii de companii precum si Parcul National. Zona se bucura de asemenea de numeroase magazine de marca, restaurante si cafenele precum si Bucuresti Mall si Unirea Shopping Center.

Contact Golden Tulip Times:

Adresa: Blvd Decebal nr. 19, sector 3 Bucuresti, 030964
Telefon:   +40.21.316.65.16
Fax: +40.21.316.65.17
Email: office@GoldenTulipTimes.com
Website:  www.GoldenTulipTimes.com

Leave a Reply

(will not be published)