Hotel Minerva
Hotel Minerva

Hotel Minerva

Hotel MINERVA este pozitionat in inima orasului, langa numeroasele sale atractii, Hotel Minerva va ofera posibilitatea de va bucura de toate locurile si activitatile pe care capitala le ofera.

Hotel Minerva detine 149 de camere moderne, spatioase si dotate cu aer conditionat. Camerele sunt foarte bine echipate cu conexiune gratuita la internet, mini bar, televizor LCD, cablu TV, uscator de par, telefon, facand astfel sejurul dumneavoastra unul cat se poate de placut.

Hotelul are propriul sau restaurant – prestigiosul Nan Jing. Acest restaurant cu specific chinezesc este considerat unul dintre cele mai bune din tara prin prisma preparatelor sale diverse, inclusiv internationale, si a servirii impecabile.

Centrul Minerva SPA pune la dispozitia oaspetilor o gama variata de servicii care vor face cu siguranta ca sederea dumneavoastra la Hotel Minerva sa fie una extrem de relaxanta si placuta.

Va puteti face sederea la Hotel reconfortanta, prin utilizarea salii de fitness, care are in dotare echipamente pentru exercitii cardio sau de forta.

Contact Hotel Minerva
Adresa: Strada G-ral. Gheorghe Manu 2-4, Sector 1, Bucuresti
Telefon: +4 0213111555
Mobil: +4 0724384750
Fax: +4 0213123963
Email: minerva@minerva.ro

Leave a Reply

(will not be published)