The Ark

The Ark

Adresa: Str. Uranus nr. 150, sector 5, Bucuresti
Mobil: +40 722 322981
Email: dorothee.hasnas@theark.ro; office@theark.ro
Website: http://www.theark.ro

Mijloace de trasport:
Tramvai 32 de la Piata Unirii
Autobuz 117 de la Piata Unirii
Reper : vis a vis de piata de flori George Cosbuc
In zona: Casa Poporului, Hotel Marriott, Uranus

The Ark este una dintre cele mai interesante si recent renovate cladiri de patrimoniu din Bucuresti. Amplasata in zona centrala a capitalei, in apropiere de Palatul Parlamentului, cladirea The Ark – cunoscuta sub denumirea de Bursa Marfurilor inca din 1898 – detine spatii de birouri si de organizare evenimente cu un design interior modern si unic in peisajul bucurestean.

La parter si la subsol se afla o suprafata generoasa ce totalizeaza aproximativ 1000 mp, perfect adaptabila pentru organizarea diferitelor tipuri de evenimente precum: expozitii, conferinte de presa, lansari de produse, cocktailuri si petreceri pentru companii etc.

ARK Trading Floor – parter spatios de 500 de metri patrati cu acces pe o terasa de vara si ARK Warehouse – un subsol functional, de 380 de metri patrati si o zona de 75 de metri patrati de servicii. Cele doua spatii pot fi interconectate si folosite simultan pentru organizarea aceluiasi eveniment.

Spatiile pot fi inchiriate amenajate sau neamenajate, in functie de optiunile dumneavoastra. De asemenea, in afara de inchirierea spatiilor pentru evenimente, The Ark ofera la cerere toate serviciile logistice necesare organizarii evenimentelor.

Leave a Reply

(will not be published)